title_cookies
Apipraktik - web o apiterapii
Apiterapia logo
V NKošíkuKOŠÍK: 0.00 €V Košíku 
doctor
LIBOR MARKO
MUDr. Libor Marko je lekár s celoživotnou praxou v odbore verejné zdravotníctvo a toxikológia. Pôsobil na poste odborného asistenta a vedeckého pracovníka v oblasti rádiobiológie na Lekárskej fakulte v Košiciach i ako expert pre radiačnú ochranu populácie v Prahe. Apiterapiou sa zaoberá už viac než 10 rokov. V tejto oblasti sa vzdeláva a dokonca absolvoval stáž v Rusku, kde je tento smer uznávaný za medicínsky a radí sa k neurologickým vedám.

POSLEDNÉ OBJEDNÁVKY


04.10.2022 22:25:05
Katarína
  • Vodný extrakt propolisu 30 %


04.10.2022 15:07:15
Lenka
  • Vodný extrakt propolisu 30 %


04.10.2022 14:21:33
Mária
  • Apifyto + Lipáza
  • Perga 100 g (eko papier)
  • ApiCole


04.10.2022 11:34:20
Matthias Harald
  • ApiCole
  • Vodný extrakt propolisu 30 %
  • Oculocin Propo


04.10.2022 08:36:55
Patrícia
  • Perga 100 g (eko papier)

Cookies

Ak navštívite stánku, ktorá zapisuje cookies, vo vašom počítači sa vytvorí malý textový cookie súbor. Súbor cookie je krátky textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení (vrátane tabletu) pri jej prehliadaní. Ak tú istú stránku navštívite nabudúce, vďaka nemu sa pripojíte rýchlejšie. Okrem toho vás stránka "spozná" a ponúkne vám informácie, ktoré preferujete, zaistí neopakovanie sa už zobrazenej reklamy, v prípade vypĺňania identifikačných údajov ponúkne doplnenie už vyplnených pri predchádzajúcich návštevách web prostredia a v nadväznosti na tieto informácie zobrazovať relevantný obsah a ponuky odhadovaných aktivít a služieb, ktoré ako predpokladáme by ste mohli využiť.

Súbory cookies používame na analýzu návštevnosti webstránok prostredníctvom Google Analytics, Google AdSense, Gemius S.A., Hotjar, Deep.Bi, Piano Composer, interné systémy Petit Press, a.s. Etarget pre výber a personalizácie reklamy, meranie návštevnosti a úspešnosti marketingovej kampane. Pre viac informácií si prosím pozrite: stránky jednotlivých poskytovateľov týchto služieb,  (popis príjemcov jeuvedený v popise v cookies lišty). Jedná sa o analytické nástroje, ktoré pomáhajú vlastníkom webových stránok a aplikácií pochopiť, ako ich návštevníci tieto prostriedky používajú. Súbory cookie je možné použiť na štatistické údaje o používaní webových stránok bez osobnej identifikácie jednotlivých návštevníkov.

Prečítajte si aj Prečo žiadame súhlas so spracovaním osobných údajov

Právny základ spracúvania

Ak pri zaznamenávaní iba v niektorých prípadoch dokážeme identifikovať osobu návštevníka webového prostredia. Pre takéto spracúvanie musíme disponovať právnym základom. Jediným právnym základom môže byť súhlas, vás ako dotknutej osoby. Chceme lepšie rozumieť trendom a očakávaniam používateľov Webstránok pri ich používaní.

Dané spracúvanie môže zahŕňať napr.:

  • všeobecnú analýzu správania zákazníkov pre lepšie:
    - marketingové stratégie,
    - rozhodnutia alebo
    - individuálnejšiu cielenú reklamu;
  • cielené inzerovanie produktov alebo služieb;
  • analýza úspešnosti rôznych marketingových kampaní;
  • rozdeľovanie používateľov do viacerých segmentov pre osobnejšiu priamu marketingovú komunikáciu (ak sú splnené podmienky pre priamu marketingovú komunikáciu).

    V súvislosti so spracúvaním tzv. elektronických komunikačných metadát týkajúcich sa používania Vašich zariadení alebo internetového prehliadača vyžaduje právo udelenie súhlasu (napr. pri určitých typoch cookies) umožňujeme Vám udeliť jednoznačným spôsobom súhlas. Preto vás v cookies lište žiadame o prejav vôle formou udelenia súhlasu.

Webstránky sú optimalizované na spracúvanie súborov typu cookies a/alebo prostredníctvom nich dochádza k spracúvaniu osobných údajov vás našich zákazníkov za podmienok popísaných v zásadách spracúvania osobných údajov. Aktuálne sú naše stránky optimalizované na využívanie súborov typu cookies.

Pri návštevách našich Webstránok zaznamenávame IP adresu prípadne ďalšie online informácie o vašich zariadeniach prostredníctvom súborov cookies alebo prostredníctvom webového prehliadača ktorý si sami nastavujete. Tieto údaje môžu byť nepriamo spojiteľné s možnosťou identifikácie jednotlivého zákazníka. Zaznamenávanie IP adresy slúži primárne na

  • zabezpečenie prenosu komunikácie, a to v trvaní nevyhnutom na tento účel,
  • zachovanie alebo obnovenie bezpečnosti elektronických komunikačných sietí a služieb alebo na zistenie technických porúch a/alebo chýb pri prenose elektronických komunikácií, a to v trvaní nevyhnutnom na tento účel.

V prípade zákonnej povinnosti musíme poskytnúť:

  • tzv. údaje týkajúce sa elektronickej komunikácie, vrátane
  • tzv. elektronických komunikačných metadát zahŕňajúcich
  • IP adresu Používateľa

oprávneným orgánom verejnej moci pri plnení ich úloh a povinností podľa osobitných zákonov (napr. policajné orgány pri vyšetrovaní trestných činov) resp. pri oznamovaní skutočností týkajúcich sa podozrenia zo spáchania trestných činov.

Rovnako skúmame aj nebezpečný protiprávny obsah na našej stránke.

Aké cookies vyhodnocujeme

Session cookies - sú prechodné cookies uložené na vašom počítači, notebooku alebo mobilnom zariadení do doby než opustíte webovú stránku (stránky) a v tom okamihu sa zmažú. Takéto cookies pomáhajú webovej stránke (stránkam),aby si zapamätala informácie, keď prechádzate zo stránky na stránku, takže informácie nepotrebujete opäť zadávať alebo opakovane informácie znova vypĺňať.

Perzistentné cookies -  zostávajú uložené na vašom počítači, notebooku alebo mobilnom zariadení, aj keď opustíte webovú stránku (stránky); takéto cookies pomáhajú webovej stránke (stránkam),aby si vás pamätala, keď sa vrátite ako návštevník, pritom vás neidentifikujú ako osobu.

Na aký účel využívame cookies

Vo všeobecnosti možno rozdeliť cookies do 4 kategórií podľa funkcie:

  • Nevyhnutne nutné
  • Prevádzkové
  • Funkčné
  • Reklamné

Jednotlivé kategórie cookies a nástrojov nájdete v dokumente Zoznam cookies

Nevyhnutne nutné cookies vám umožňujú pohyb na webových stránkach a používanie základných funkcií ako sú zabezpečené oblasti, nákupné košíky, online platby a ochranu webu a jeho používania (tzv, antifraud). Toto spracúvanie je nevyhnutné aby sme zabezpečili korektnosť pri vyhodnocovaní napr. čítanosti jednotlivých článkov a zabránili účelovému zvyšovaniu sledovania na našom webovom sídle uverejňovaných správ. Tieto cookies o vás nezhromažďujú žiadne informácie, ktoré by sa dali použiť pri marketingu, ani si nepamätajú, kde ste sa na internete pohybovali.

S ich pomocou

  • si napríklad pamätáme údaje, ktoré ste zadali na objednávky, keď v rámci jednej návštevy našich webových stránok prechádzate rôznymi obrazovkami
  • si pamätáme tovary a služby, ktoré ste si objednali, keď sa dostanete na obrazovku platby
  • zisťujeme vašu totožnosť, keď sa na stránky prihlásite
  • zaisťujeme, aby ste na našich webových stránkach našli potrebnú službu aj v prípade, že by sme naše webové stránky nejakým spôsobom reorganizovali

Ich zakázaním nemôžeme zaručiť plnú funkčnosť našej stránky.

Prevádzkové cookies - zhromažďujú informácie o tom, ako naše webové stránky používate, napr. ktoré stránky navštevujete, a či ste narazili na nejaké chyby, napríklad vo formulároch. Tieto cookies nezhromažďujú žiadne informácie, podľa ktorých by bolo možné zistiť vašu totožnosť – všetky zhromaždené údaje sú anonymné a slúžia nám iba na to, aby sme mohli prevádzku našich webových stránok optimalizovať a vedeli, čo našich používateľov zaujíma a týmto spôsobom zistiť, ako bola naša reklama efektívna.

S ich pomocou

  • získavame štatistické údaje o tom, ako sa naše webové stránky používajú
  • zisťujeme efektivitu našej reklamy (Pozor! Tieto informácie NEPOUŽÍVAME na to, aby sme vám posielali našu reklamu v prípade, že navštívite iné stránky)
  • poskytujeme našim partnerom informácie, že ich webové stránky navštívil taktiež jeden z našich návštevníkov. Sem napríklad patria údaje o zakúpenom produkte. Na základe týchto informácií môžu partneri svoje stránky vylepšovať, ale používanie týchto informácií k následnej reklame majú prísne zakázané
  • môžeme zachytiť prípadné chyby a ich odstránením stránky skvalitňovať
  • testujeme rôzne koncepcie našich webových stránok

Ich zakázaním nemôžeme zaručiť plnú funkčnosť našej stránky.

Funkčné cookies -  slúžia k poskytovaniu služieb alebo zapamätanie nastavení s cieľom zaistenia maximálneho komfortu pri vašej návšteve.

S ich pomocou

  • si pamätáme, aké nastavenie ste si zvolili, napríklad grafický vzhľad, veľkosť textu, predvoľby a farby
  • si pamätáme, či sme sa vás už pýtali, či chcete vyplniť anketu (a nemusíme vás touto otázkou obťažovať druhýkrát)
  • vám môžeme ponúknuť podporu vo forme proaktívnych chatovacích relácií
  • zistíte, či ste k našim webovým stránkam prihlásený
  • môžeme vaše údaje poskytnúť našim partnerom, ktorí vám potom môžu prostredníctvom našich webových stránok ponúkať svoje služby. Údaje budú slúžiť výlučne na poskytovanie služieb, produktov alebo funkcií, na nič iné

Reklamné cookies - sú napojené na služby poskytované inými firmami, napríklad ikony „Páči sa mi to“ a „Zdielať“. Tieto služby poskytuje iná firma v náväznosti na to, že ste navštívili naše webové stránky.

S ich pomocou

  • vás môžeme prepojiť na sociálne siete, ako je Facebook, a na základe údajov o vašej návšteve potom budete dostávať reklamu z iných webových stránok
  • môžeme poskytovať údaje o vašej návšteve reklamným agentúram, ktoré vám potom budú zasielať reklamy, ktoré by vás mohli zaujímať

Aké údaje o Vás môžeme vyhodnocovať

  • Informácie o vašej návšteve nášho web sídla (stránky www)
  • Informácie o IP adrese pripojenia, odtlačok prehliadača
  • Informácie o vašej aktivite

Automatizované rozhodovanie a Profilovanie

V našom prostredí nedochádza k spájaniu vyššie uvedených aktivít s vašou osobou a teda automatizované spracúvanie nemá dopady na vaše práva a slobody. Rovnako pri spracúvaní vašich údajov nedochádza k profilovaniu.

Ako skontrolovať nastavenie cookies

Súbory cookies môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia. Podrobnosti nájdete na stránke aboutcookies.org.  Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie.

Cookies sú užitočné, pokiaľ ich majitelia stránok nezneužijú na nepovolený zber údajov. Ak cookies nedôverujete, môžete ich pravidelne z vášho disku vymazávať. V niektorých prípadoch môže dôjsť k nekorektnému zápisu informácií Cookies a teda k problému s prihlásením sa napr. do našich internetových aplikácii (príklad www). Návod pre odstránenie všetkých aj nekorektne zapísaných Cookies nájdete nižšie.

Ako vymazať Cookies

Cookies si môžete vymazať priamo v nastaveniach internetového prehliadača. Postupy sa líšia v závislosti na tom, aký prehliadač používate. 

Vaše údaje neprenášame do tretích krajín mimo EÚ a EEA.

Ako dlho budeme uchovávať údaje z prehliadania

Údaje z prehliadania uchované podľa nastavenia cookies nie sú uchovávané v našich systémoch. Na účel vašej ochrany môžete kedykoľvek podať podnet na Dozorný orgán SR, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR prostredníctvom www.dataprotection.gov.sk.

Odvolanie súhlasu

V prípade ak spracúvame vaše údaje na základe vášho súhlasu je možné tento súhlas kedykoľvek odvolať alebo namietať podaním podnetu na našich miestach kontaktu alebo zaslaním podnetu na kontaktný bod uvedený v časti Kontaktné údaje.

 

Užitočné linky

Zásady ochrany osobných údajov Google


Slovenský Výrobca

Obchodné podmienky

Prepravné podmienky

Ochrana osobných údajov

Naši obchodní partneri

Dodávatelia

NÁŠ TEAM