O nás - Apipraktik
Apipraktik - web o apiterapii
Apiterapia logo
V NKošíkuKOŠÍK: 0.00 €V Košíku 
doctor
LIBOR MARKO
MUDr. Libor Marko je lekár s celoživotnou praxou v odbore verejné zdravotníctvo a toxikológia. Pôsobil na poste odborného asistenta a vedeckého pracovníka v oblasti rádiobiológie na Lekárskej fakulte v Košiciach i ako expert pre radiačnú ochranu populácie v Prahe. Apiterapiou sa zaoberá už viac než 10 rokov. V tejto oblasti sa vzdeláva a dokonca absolvoval stáž v Rusku, kde je tento smer uznávaný za medicínsky a radí sa k neurologickým vedám.

POSLEDNÉ OBJEDNÁVKY


17.05.2022 09:01:36
Lenka
  • Api Man C
  • Materská kašička 50
  • Larinol C


17.05.2022 08:48:09
Daniel
  • Larinol C
  • Med + propolis, trúdie mlieko 250 g (sklo)
  • Biele Royalky Perga v bielej čokoláde (eko papier)


16.05.2022 22:01:48
Miroslav
  • Med + materská kašička 250 g (SKLO)
  • Perga 100 g (sklo)
  • Med + trúdie mlieko, materská kašička 250 g (sklo)
  • Med + propolis 250 g (sklo)


16.05.2022 21:04:40
Tarek
  • Oculocin Propo
  • ROYAL Collagen 5000 /s včelou kašičkou a vitamínom C/ kolagén kus
  • Larinol C


16.05.2022 20:46:43
Jaroslava
  • Apichitosan
  • Propolio - Propolisová masť (na citlivú pleť)
  • Herbapis

Ochrana osobných údajov

Spoločnosť APIPRAKTIK s.r.o., so sídlom Lipová 1Humenné 066 01, Slovenská republika (prevádzka APIPRAKTIK s.r.o. Lipová 1, Humenné, zapísaná oddelením obchodného registra vedeného Okresným súdom Prešov v Odd.: Sa, vložke č.:Vložka číslo:  39636/P spracováva v prípade REGISTRÁCIE, VYTVORENIA OBJEDNÁVKY (naplnenia kúpno-predajnej zmluvy vrátane doručenia),OBCHODNÝCH OZNAMOV a vyplnenia KONTAKTNÉHO FORMULÁRA v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“) nasledujúce osobné údaje: meno, priezvisko, adresa (fakturačná a doručovacia),telefónne číslo a emailová adresa.

Meno, priezvisko, adresa (fakturačná a doručovacia),telefónne číslo a emailová adresa je nutné spracovať za účelom nevyhnutnosti pre naplnenie kúpno-predajnej zmluvy vrátane doručenia na adresu určenú zákazníkom, uskutočnenie registrácie na stránke www.apipraktik.sk, www.apipraktik.de a www.apipraktik.eu, zasielanie obchodných oznamov alebo odoslania kontaktného formulára. Tieto osobné údaje budú spoločnosťou APIPRAKTIK s.r.o. spracovávané po dobu 3 roky.

Spracovanie osobných údajov je uskutočňované spoločnosťou APIPRAKTIK s.r.o., teda správcom osobných údajov a v prípade vytvorenia objednávky aj prepravnou spoločnosťou.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

*požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,

*požadovať od nás vysvetlenie ohľadom spracovania osobných údajov,

*vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tie nechať aktualizovať alebo upraviť,

*vyžadovať od nás výmaz týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie jednania o zmluve,

*v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov SR.

Ak chcete dostávať informačné emaily, tak si to môžete zmeniť aj tu: https://www.apipraktik.sk/template/apipraktik/client/disable_emails.php?wants_newsletter=1&email=yarex@pobox.sk

Ak nechcete dostávať informačné emaily, tak si to môžete zmeniť aj tu: https://www.apipraktik.sk/template/apipraktik/client/disable_emails.php?wants_newsletter=0&email=yarex@pobox.sk

 

V Humennom dňa 3.4.2020


Slovenský Výrobca

Obchodné podmienky

Prepravné podmienky

Ochrana osobných údajov

Naši obchodní partneri

Dodávatelia

NÁŠ TEAM