Apipraktik - web o apiterapii
Apiterapia logo
V NKošíkuKOŠÍK: 0.00 €V Košíku 
POSLEDNÉ OBJEDNÁVKY


22.10.2018 13:58:14
Zuzana - Bratislava
  • GastroPeľ
  • Propolis Aqua 30% APV
  • Perga (sklo)
  • ApiCole masť s včelím jedom
  • Divinite
  • Apilac 50 materská kašička
  • SALVEPROLIS propolis, šalvia a nechtík
  • Visio dražé - perga s čučoriedkou
  • Propolis + nechtík krém
  • Apichitosan


22.10.2018 12:05:39
Lucia - ČADCA
  • Včelí peľ (sklo)
  • Visio dražé - perga s čučoriedkou
  • Apichitosan
  • Propolis aqua 15%


21.10.2018 14:13:54
Mária - Pohranice
  • Perga (sklo)
  • FORTE Med + čučoriedka; perga (sklo)
  • Propolis aqua 15%
doctor
LIBOR MARKO
MUDr. Libor Marko je lekár s celoživotnou praxou v odbore verejné zdravotníctvo a toxikológia. Pôsobil na poste odborného asistenta a vedeckého pracovníka v oblasti rádiobiológie na Lekárskej fakulte v Košiciach i ako expert pre radiačnú ochranu populácie v Prahe. Apiterapiou sa zaoberá už viac než 10 rokov. V tejto oblasti sa vzdeláva a dokonca absolvoval stáž v Rusku, kde je tento smer uznávaný za medicínsky a radí sa k neurologickým vedám.

Ochrana osobných údajov

Spoločnosť ETAMI s.r.o., so sídlom Staničná 21, 066 01 Humenné, Slovenská republika, zapísaná oddelením obchodného registra vedeného Okresným súdom Prešov v Odd.: Sa, vložke č.: 25317/P spracováva v prípade REGISTRÁCIE, VYTVORENIA OBJEDNÁVKY (naplnenia kúpno-predajnej zmluvy vrátane doručenia),OBCHODNÝCH OZNAMOV a vyplnenia KONTAKTNÉHO FORMULÁRA v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“) nasledujúce osobné údaje: meno, priezvisko, adresa (fakturačná a doručovacia),telefónne číslo a emailová adresa.

Meno, priezvisko, adresa (fakturačná a doručovacia),telefónne číslo a emailová adresa je nutné spracovať za účelom nevyhnutnosti pre naplnenie kúpno-predajnej zmluvy vrátane doručenia na adresu určenú zákazníkom, uskutočnenie registrácie na stránke www.apipraktik.sk, www.apipraktik.de a www.apipraktik.eu, zasielanie obchodných oznamov alebo odoslania kontaktného formulára. Tieto osobné údaje budú spoločnosťou Etami s.r.o. spracovávané po dobu 3 roky.

Spracovanie osobných údajov je uskutočňované spoločnosťou Etami s.r.o., teda správcom osobných údajov a v prípade vytvorenia objednávky aj prepravnou spoločnosťou.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

*požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,

*požadovať od nás vysvetlenie ohľadom spracovania osobných údajov,

*vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tie nechať aktualizovať alebo upraviť,

*vyžadovať od nás výmaz týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie jednania o zmluve,

*v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov SR.

V Humennom dňa 24.5.2018

Slovenský Výrobca

Obchodné podmienky

Prepravné podmienky

Ochrana osobných údajov

Naši obchodní partneri

Dodávatelia